MJ herdenken am Alex
Berlijn rouwt om de de plotselinge dood van de legendarische Popkoning Michael Jackson. De CD’s van Michael Jackson zijn niet meer aan te slepen in Berlijn door alle koopzieke fans. Marco Lorenz van de Media Markt op Alexanderplatz gaf al aan dat er nog nooit zoveel belangstelling was voor zijn platen. Sinds afgelopen vrijdag begon de jacht op zijn CD’s waar Thriller de meest geliefde is. De kans is groot dat MJ de hitlijsten in Duitsland weer zal bestormen door de grote verkoopaantallen. CD’s zijn echter moeilijk leverbaar de laatste dagen.

Madame Tussauds heeft dit weekend een condoleanceboek geopend waar iedereen een stukje in kan shrijven. Vele fans zich verzamelen bij het wassenbeeldenmuseum om te rouwen met andere fans. Veel fans laten zich nog op de foto vastleggen met de wassen versie van Michael, gestoken in een glitterjasje. De ruimte waar Michael staat is inmiddels bezaaid met bossen bloemen en brieven.

Ook rond Alexanderplatz hebben vele fans zich verzameld om samen de hits van MJ ten gehore te brengen. In het achterhoofd bij veel mensen zit nog steeds de herinnering van de actie van MJ in 2002. In dat jaar was MJ, die een liefde koesterde voor Berijn, te gast in het Adlon hotel waar hij zijn baby Prince over het balkon liet bungelen om hem aan zijn fans te laten zien.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This