Afgelopen nacht stond radio 1 helemaal in het teken van Berlijn. 4 uur werd gevuld met interviews en muziek vanuit Berlijn. Een paar dagen geleden kreeg ik de uitnodiging om aan de radioshow mee te werken in de vorm van een klein interview. Hartstikke leuk natuurlijk!

En zo geschiedde dat ik gisteren onderweg was naar de studio’s van Deutschlandradio. De weg wist ik feilloos te vinden aangezien deze zich direct naast het Zollambt bevinden, de plek waar ik wel eens een pakketje uit het buitenland heb moeten ophalen. In twee passages van een paar minuten werd ik geïnterviewd over mijn blog en over mijn tips voor de luisteraars. Het ging erg snel allemaal dus ik heb tips genoemd die als eerste in me opkwamen. Ik hoop dat het leuk overkomt op de radio want achteraf had ik misschien wel wat andere tips willen geven haha. Schrijven blijft meer mijn ding geloof ik.

Na mij kwam ondernemer in Berlijn Mattieu Sneep aan het woord, bekend van Berlin Dutch Drinks. Ook andere bekende Nederlanders in Berlijn kwamen aan het woord zoals de oprichters van de Molen en Waffel Paul. Mijn naamgenootje, schrijfster en journaliste Marjolijn Uitzinger was als Berlijnkenner de gehele uitzending aanwezig. Tussen de interviews en Berlijnmuziek door zijn er ook een aantal leuke reportages opgenomen, zoals een reportage over Nederlanders bij Checkpoint Charlie.

Wil je de uitzending terug luisteren? Dan kan dat hier:

http://www.radio1.nl/terugluisteren/tijd?terugluisteren_dag=2013-07-31&terugluisteren_hour=2

Laat me weten wat jullie ervan vonden!

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This