NS Hispeed heeft de treinkaartjes naar Berlijn weer in het kortingstatief gegooid! Dit betekent dat je de komende periode treinkaartjes met korting kunt boeken via de website van NS Hispeed, meer over deze actie lees je op de website. Daarnaast maak je ook nog eens kans om je aankoopbedrag terug te winnen, wekelijks wordt er uit alle online boekingen een winnaar getrokken. Je doet automatisch mee aan de actie wanneer je voor 15 oktober 2011 een treinreis naar Duitsland boekt op de website van NS Hispeed.

Actietarief

Tegenwoordig kost een enkeltje naar Berlijn € 49, maar tijdelijk (tot 20 september 2011) kun je een enkeltje boeken voor € 39, een korting van 20% dus! Een zitplaatsreservering is inbegrepen in de prijs. Op een retourtje scheelt je dit toch alweer 20 € en daarvan kun je weer prima eten ergens in de Oranienburgerstrasse. Deze prijs geldt voor een ritje in de tweede klas. Wees er snel bij want… Op = op! Treintickets in het aanbiedingstarief zijn beperkt beschikbaar. Waarom de tickets juist nu in de aanbieding gaan heeft waarschijnlijk te maken met een rustige periode in de trein.

De voorwaarden op een rijtje:

  • Verkoop: loopt tot 20 september 2011
  • Reizen: tussen 8 september en 27 november 2011
  • Online treintickets boeken
  • Niet omboeken of annuleren

InterCity Berlijn rijdt 5x per dag vanuit Nederland naar Berlijn. De reis van hartje stad tot hartje stad bedraagt slechts 6 uur en 23 minuten. Aan boord is een bar / bistro-rijtuig waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Treintickets boek je direct op de website van NS, meer lezen over treinreizen naar Berlijn kun je op mijn pagina Berlijn met de trein. Hier vind je meer informatie over vertrektijden, het comfort en de voordelen van het reizen met de trein.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This