Absolut Vodka heeft één van de hoogste balkons ter wereld geopend in Berlijn. Als onderdeel van de reclamecampagne “In an Absolut world” heeft het Zweedse wodka merk dit balkon in het Park Inn hotel aan Alexanderplatz geopend. Hier kunnen mensen ervaren hoe een een absolut perfect world en uitzicht eruitziet. Vanaf 15 augustus tot en met 15 september is iedereen van harte uitgenodigd. Maar helaas, op zo’n balkon is weinig plek dus je zult eerst uitgeloot moeten worden, door middel te bellen naar 0049 (0) 30 695 972 879 maak je kans op een romantisch diner op ongekende hoogte. Het balkon bevindt zich op 125 meter hoogte (ter vergelijking, dat is bijna even hoog als de Funkturm), het is dus wel even van belang dat je geen hoogtevrees hebt.

Wat een leuke actie, het uitzicht vanaf de Fernsehturm is al prachtig, maar vanaf een balkon in de open lucht moet het helemaal prachtig zijn. Sowieso is het Park Inn al een aanrader voor toeristen met centen, want ook vanaf de gewone hotelkamers is het uitzicht tof.

Gerelateerde berichten
Filter by
Post Page
Om te weten Evenementen Uit mijn fotoalbum Nieuws & Updates Muziek
Sort by

Glijend de metro in op Alexanderplatz

Voor de mensen die een beetje haast hebben in de lange U-bahn tunnels en de roltrappen “ohne ende” is er

0

Duitslands antwoord op de Heineken Pletterpet

Heineken zou Heineken niet zijn als ze dit jaar niet weer met een hip hoofddeksel zouden komen. Maar…

0

Berlin Du Bist So Wunderbar

Was jij ook altijd al zo benieuwd naar de artiest achter het liedje “Berlin Du Bist So Wunderbar”? Het

0

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This