Skateboard Clash Berlin
Komende 23 en 24 mei vindt het „Adidas skateboard clash“ voor de vijfde keer plaats. Inmiddels is het „Adidas skateboard clash“ een begrip in de Europese skatewereld. De wedstrijd trekt vele internationale deelnemers uit Duitsland, Skandinavie, Rusland, Nederland, de V.S., Portugal, Tschechie en nog veel meer. De Adidas Skateboard Clash bestaat uit drie onderdelen: street, bowl en er wordt een best trick jam gehouden. Deelname aan deze internationale wedstrijd verloopt via uitnodiging maar kunnen 15 gelukkige skaters een plekje bemachtigen via de kwalificatieronde op zaterdagmorgen. Er is een aanzienlijke prijzenpot van maar liefst €9000,- dus met het skateniveau van de contest moet het wel goed komen.

De kosten zijn 8 euro voor een dagkaart en 12 euro wanneer je het hele weekend bij dit skate evenement in Berlijn aanwezig wilt zijn. Het evenement vindt plaats in de Skatehalle Berlin die beschikt over een oppervlakte van 1200 m2. Voor een voorproefje kun je vast genieten van gladde tricks in dit YouTube filmpje:

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This