Van 31 oktober t/m 3 november 2008 vind het 13e Art Forum Berlin plaats, dé internationale beurs voor hedendaagse kunst die jaarlijks plaats vindt in Berlijn. Zoals de meeste grote en internationale beurzen in Berlijn vindt ook deze plaats in de Messe van Berlijn in het westen van de stad. Dit maal worden de hallen 18-20 optimaal benut met ongeveer 180 Duitse en buitenlandse exposanten, de meeste hiervan zijn kunst galerijen. Uit verschillende landen worden de bekendste nieuwkomers op het gebied van hedendaagse kunst op internationaal vlak gepresenteerd. Met bezoekersaantallen van rond de 44.000 aan het Art Forum Berlin man mag toch wel aangenomen worden dat dit een redelijke beurs is op kunstgebied.

Er is een jury aanwezig die de beste galerijen van het evenement benoemd. Toch is dit evenement niet alleen bedoeld voor mensen uit de branche zoals handelaren en verzamelaars, ook de hobbyist en de snuffelaar mag gewoon langs komen op dit niet te missen evenement.

Verschillende takken van de kunst worden onder de loep genomen, video, fotografie, papier, sculpturen en nog veel meer. Ook is er een speciaal deel van de beurs geweid aan een speciaal thema wat dit jaar als „Difference, what difference?“ luidt.

Meer info: www.art-forum-berlin.

Deze maand vinden er nog veel meer evenementen plaats waaronder de Europese maand van de fotografie plaats.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This