Zelfs aan de langste feesten komt een einde. Zo ook aan de wereldbekende technoclub in Berlijn; Bar 25. Definitief zal Bar 25 zijn deuren sluiten op 14 september 2010. Voordat het einde nadert staat er nog wel een vijfdagenlange party gepland in de strandbar/club aan de Spree. Daarna is het voorgoed over aldus eigenaar Juval Dieziger. Hij en zijn team zijn bedroefd, met het sluiten van Bar 25 zal er een stukje cultuur afsterven in Berlijn.

De in 2004 geopende strandbar/club in Friedrichshain is naast club Berghein een van de beste Technoclubs in het internationale circuit. Helaas moet Bar 25 uitwijken onderhoudswerkzaamheden en de bouw van kantoorpanden (zie ook: Project Mediaspree)

Naar oorspronkelijk idee zou Bar 25, inclusief restaurant, sauna en circustent al eerder moeten sluiten vanwege onderhoudswerkzaamheden. De eigenaar heeft het echter voor elkaar gekregen om het contract voor Bar 25 steeds met een half jaar te verlengen. De gemeente heeft er echter nu echt genoeg van en Bar 25 mag ophoepelen. Wellicht dat Bar 25 nog zal openen op een andere locatie in Berlijn.


Lees ook: “Bar 25” schließt am 14. September endgültig in de Berliner Morgenpost.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This