Ik weet het nog goed dat ik drie jaar geleden bedacht dat het wel leuk zou zijn om een website te beginnen, gewoon om eens te kijken wat dat allemaal inhoudt. Het eerste onderwerp wat in mij opkwam was natuurlijk Berlijn, snel was BerlijnVakantie.nl geboren. Het moment dat de eerste blogpost op BerlijnVakantie.nl verscheen is inmiddels precies drie jaar geleden, op 11 oktober 2007. In de afgelopen periode zijn er tijden geweest waarin ik dagelijk schreefs, maar ook periodes dat ik wat minder schreef. Toch heb ik al die tijd met veel plezier aan deze website gewerkt die sinds twee jaar de naam Berlijn-Blog.NL draagt. Nu Berlijn-Blog.NL alweer drie jaar bestaat vind ik het wel leuk om even terug te blikken op de afgelopen drie jaar met een aantal leuke top dries. Op naar de… toekomst!

Top 3: best bezochte pagina’s

Top 3: best bezochte blogs

Top 3: best bezochte dagen

  • 9 november 2009 met 1.109 bezoeken.
  • 4 oktober 2010 met 985 bezoeken.
  • 29 september 2010 met 946 bezoeken.

Top 3: herkomst bezoekers

  • Amsterdam met 17.849 bezoeken.
  • Utrecht met 14.267 bezoeken.
  • Rotterdam met 6.194 bezoeken.
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This