Het speelde al een tijdje in mijn hoofd, het design van mijn blog paste niet meer helemaal meer bij de wensen en eisen die ik had. Dat waren deels technische eisen (een responsive design, een website die goed navigeerbaar is op mobiele apparaten) maar ik vond ook dat het design wel een update kon krijgen (een rustiger design met rustigere kleuren zodat ik meer nadruk kan leggen op fotografie). Ook niet zo gek dat ik de vernieuwingskriebels kreeg, want het vorige design heb ik in maart 2010 gelanceerd en dus iets langer dan drie jaar in gebruik gehad. Het logo, wat Elish van Junction Berlin Apartments destijds voor me heeft ontworpen, heb ik nog langer in gebruik gehad en zat zelfs al geïmplementeerd in het eerste blog design wat ik heb gebruikt.

logos berlijnblog

Ik ben de afgelopen twee weken bezig geweest met het aanpassen van het theme wat ik gebruik en met het uitschrijven van een logowedstrijd via 99designs.com. Mijn excuses dus voor de iets verlaagde frequenties waarmee artikelen op mijn blog zijn verschenen. Op Facebook konden jullie al een sneak preview zien van een aantal logo’s die me goed bevielen, zoals jullie kunnen zien ben ik voor de eerste variant gegaan. Hier had ik zelf het beste gevoel bij en hier kreeg ik ook de meest positieve reacties op. Aan iedereen die zijn feedback heeft gedeeld, BEDANKT! Meer dan 750 reacties op mijn nieuwe logo’s, heel gaaf!

Screen Shot 2013-04-01 at 10.34.35 PM

En nu… nu is mijn nieuwe design live. Ik ben er ontzettend blij mee! Ik hoop dat jullie hem ook mooi en vooral overzichtelijk vinden.

Veel leesplezier op mijn blog!

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This