Lieve trouwe lezers van mijn Berlijn-Blog, heugelijk wil ik jullie mede delen dat er een nieuw design voor het blog live is gegaan! Omdat hier aardig wat tijd in is gaan zitten heb ik minder tijd gehad om te bloggen, mijn excuses daarvoor. Binnenkort komen er weer een aantal blogposts aan!

De hele lay out is op de schop gegaan. Persoonlijk vind ik het nieuwe design een hele verbetering, het is moderner, kleuriger en ik wil meer gebruik gaan maken van foto-, en beeldmateriaal. Wat er concreet is veranderd? Onder andere de fotobox op de homepagina, dit zijn “featured posts”. Ook in de rechterzijbalk staan nu links naar artikelen.

Van oud…

Naar nieuw…

Wat vinden jullie?

Zelf ben ik erg bij met hoe het design is geworden. Natuurlijk kunnen een paar dingetjes nog beter maar daar wordt aan gewerkt. Maar belangrijker, wat vinden jullie ervan?

Wat vind je van het nieuwe design van Berlijn-Blog.NL?

  • Een verbetering! (63%, 17 stemmen)
  • Wat is er veranderd? (26%, 7 stemmen)
  • Het oude design was overzichtelijker! (7%, 2 stemmen)
  • Beter, maar het kan nog beter! (4%, 1 stemmen)

Totaal aantal stemmen: 27

Laden ...
 Laden ...

Toelichting graag in de comments hieronder :).

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This