Alweer een paar maanden geleden nam de Libelle contact met me op. Of ik het leuk vond om wat te vertellen over mijn favoriete plekjes in Berlijn? Uiteraard! Ik verzamelde een paar van mijn favoriete tips en het resultaat verscheen vorige week in een artikel van 4 pagina’s over het bruisende Berlijn. Natuurlijk is het maar een kleine selectie aan leuke locaties in Berlijn maar ik ben heel erg blij met het eindresultaat. Mijn tips en foto’s op papier, da’s toch weer even heel wat anders dan digitaal!

Heb je het artikel nog niet gelezen? Klik dan hier om het artikel te lezen.

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

20140919 - IMG_4277 - BerlijnBlog Fotodagboek 20

20140919 - IMG_4285 - BerlijnBlog Fotodagboek 20

Gerelateerde berichten
Filter by
Post Page
Nieuws & Updates Om te weten
Sort by
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This