Al maanden ben ik er elk vrij moment van de dag mee bezig: mijn eerste boek. Jaaaa! Een concept bedenken, mijn favoriete tips uitzoeken, foto’s maken en vooral heel veel schrijven. Plekjes die toch niet leuk genoeg zijn wegstrepen, en nog meer schrijven. En dat allemaal zonder dat ik er iets over kon zeggen tegen jullie. Maar nu mag ik het van de daken schreeuwen:

BerlijnBlog in boekvorm komt eraan!

Het is een droom die werkelijkheid wordt. Ik kan het nog steeds niet geloven! Een voorproefje kun je vast zien in deze video:

 

Eind april komt Mijn Berlijn in de winkels te liggen en je kunt hem vast reserveren op Bol.com. Zo spannend allemaal! Ik kan niet wachten tot ik het resultaat in mijn handen heb. En geen zorgen, mijn blog blijft natuurlijk gewoon online!

MijnBerlijn boek Marjolein van der Kolk
Heb je vragen over Mijn Berlijn, het schrijfproces, mijn blog of over mij? Laat je vraag dan achter bij de reacties. Het lijkt me erg leuk om een vervolgvideo te maken waarin ik jullie wat meer kan vertellen over mijn boek!

liebegruesse

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This