Elke twee maanden wordt er een borrel georganiseerd in Berlijn door en voor Nederlanders in Berlijn. Het idee is dat je via deze borrels eenvoudig in contact kunt komen met andere in Berlijn woonachtige Nederlanders. Blenden met de Berlijnse bevolking is natuurlijk leuk, maar af en toe Nederlands babbelen kan ook een welkome afwisseling zijn. De Berlin Dutch Drinks is opgericht in December 2007 tijdens een gezellige Sinterklaasavond in Berlijn. “Het was tijd voor een gezellige Nederlandse club die regelmatig borrels organiseert voor Nederlanders twintigers en dertigers in Berlijn” was de gedeelde mening.

Veel mensen vragen zich af waar de naam “Berlin Dutch Drinks” vandaan komt! Nou, heel simpel. In 2005 is in Dublin de Dublin Dutch Drinks (DDD) opgericht met hetzelfde concept. Namelijk Nederlandse twintigers en dertigers kunnen geheel vrijblijvend hun email toevoegen aan de email lijst en zo op de hoogte gehouden worden van de borrels en parties. In minder dan 1 jaar hadden al meer dan 350 mensen zich aangemeld en werden veel “sociale” activiteiten georganiseerd.

De eerstvolgende Berlin Dutch Drinks vindt a.s. vrijdag 2 september vanaf 21:00 plaats in Cafe Bruegge in Kreuzberg. Meer informatie over de borrels kun je vinden op de website.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This