Mercedes Benz Fashionweek

Twee keer per jaar wordt Berlijn omgetoverd tot een internationaal modeplatform en fashionmagneet voor binnen-, en buitenland. Duizenden sympathisanten, modeliefhebbers, mode-experts en potentiële kopers komen samen om te genieten van de laatste trends, fashionable after parties en vooral om de creatieve genieën aan het werk te zien. A.s. dinsdag barst het modegeweld in Berlijn weer los en zal duren tot 23 januari 2011. In deze paar dagen zijn er ontelbaar veel evenementen gepland die variëren van modeshows tot afterparties.

Het hoogtepunt van de Berlin Fashion Week zijn ook dit jaar weer de shows die worden georganiseerd door Mercedes Benz Fashion Week Berlin 2011 tussen 19 en 22 januari 2011. Ook dit jaar is het weer afwachten wat de grote modegiganten zoals Hugo Boss en Guess voor ons in petto hebben. Optimistische, dynamische en levendige creaties zullen dit jaar zorgen voor een ontspannen work-life balance. 2011 staat in het teken van de schattige uitstraling. De plaats waar de modeshows gehouden zullen worden is uniek, midden op de Bebelplatz in het historische centrum van Berlijn (direct aan Unter den Linden). Vorig jaar was er nog enig ophef over de locatie van de modeshows, maar dit jaar zal de Bebelplatz weer in het middelpunt van de belangstelling staan.

Impressie van de Berlin Fashion Week 2009 op de Bebelplatz aan Unter den Linden.

Ben je dan nog niet helemaal uitgefashiond? Dan kun je ook terecht op de vakbeurs Bread & Butter. Dit is ook een fashoin evenement wat synchroon aan de Fashion Week plaats vindt in de voormalige luchthaven Tempelhof. Meer dan 500 modemerken zullen hun nieuwe collecties showen, denk aan Björn Borg, Lacoste en Adidas. De Bread & Butter eindigt wel wat eerder en wordt gehouden tussen 19 en 21 januari. Dit jaar zullen er ook verschillende fashionshows plaats vinden die een sterke focus hebben op eco, milieu en groen. Kijk op www.fashion-week-berlin.com voor een totaaloverzicht van álle evenementen die deze week plaats zullen vinden in Berlijn.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This