In 2010 zal Bureau Arnhem met een aantal organizing partners onder de naam Bureau Berlijn een inspirerende tour organiseren naar Berlijn. Ook Berlijn-Blog zal hier zijn steentje aan bijdragen. We willen het Berlijn achter het Berlijn (laten) zien, ervaren en ontmoeten. Daarom dat we een bijzonder programma zullen samenstellen wat verder gaat dan de standaard sightseeing in Berlijn. Bureau Berlijn is dan ook geen commerciële organisatie, maar een groep enthousiaste mensen die iets met Berlijn hebben en dit willen delen.

Iedereen raakt van andere dingen geinspireerd. De een van een goed gesprek in een cafe, de ander door een goede voorstelling of muziekoptreden, een mooi schilderij, een inhoudelijk debat of gewoon boeiend gezelschap. Tijdens deze tour proberen wij met een mix van bronnen van inspiratie deze reis tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Er wordt nog gewerkt aan het definitieve programma maar de ideeën zijn nu als volgt. Mocht iemand suggesties of aanvullingen hebben, dan horen we deze graag onderaan in de comments!

Vrijdagmiddag: Bedrijfsbezoek
Vrijdagavond: Ontvangst met eten, kennismaking
Zaterdag: Rondtour met bus: struinen, zien, beleven nachtleven
Zondagmiddag: Meeting met Berlijn, film, discussie op vaste lokatie
Maandag: The Berlin Brunch

Het programma begint op vrijdag 18 juni om 15.00 uur en eindigt op maandag 21 juni om 14.00 uur. Het is aan jou, wanneer je komt en gaat. Maak je verblijf zo lang als je wilt. BIT2010 regelt geen reis, noch onderkomen, alleen het programma. Wil je meer weten? Dan kun je terecht op de speciale website www.bureauberlijn.nl. Daar kun je ook een LinkedIn-groep vinden waar je je vrijblijvend kunt aanmelden en kunt meedenken

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This