Voor alle Berlijnliefhebbers die momenteel in Nederland verblijven is er dit weekend een muzikaal festival volledig gewijd aan Berliner Musik! Mocht je dus toch zin hebben in een typisch Berlijns avondje uit, maar is er geen geld/tijd/zin om 600 km te reizen dan kun je deze vrijdag en zaterdag terecht in het Paard van Troje in Den Haag want hier vindt de derde editie van het Berlin ruft an festival plaats.

Als een Berlijnse variant op London Calling, begon het Haagse Paard van Troje i.s.m. stichting The Generator (bekend van het TodaysArt festival) twee jaar geleden met Berlin Ruft An!, het omni-genre mini-festival voorzien van een zorgvuldig geselecteerde representatie van de huidige muziekscene in cultuurmekka Berlijn. Morgen, 24 april 2009, is het tijd voor de derde editie.

Deze editie vele toffe en unieke optredens van o.a. Cobra Killer, Hildur Gudnadóttir feat. BJNilsen, Stewart Walker, Guido Möbius, dbZwoVier, DJ Markus Detmer, Monsters of Cockrockdisco (met Nero’s Day At Disneyland, Duran Duran Duran, DJ Donna Summer & Glowstyx) en O Tannenbaum (met Mark Boombastik, Kornreiniger, IMLER en de O Tannenbaum DJ’s).

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This