In Berlijn werken veel creatievelingen voor zichzelf. Maar om dan moederziel alleen op een zolderkamertje te zitten is natuurlijk ook niet de meest ideale situatie. Daarom is er het Betahaus, een begrip onder internationale en Berlijnse creatievelingen, een plek waar je voor een prikkie kunt genieten van een comfortabele werkplek met alle voorzieningen die een arbeider nodig heeft. Stroom, internet, printers, hardwerkende mensen om je heen en bovenal een inspirerende omgeving maken het Betahaus tot een geweldige plek om te (net)werken. Er zitten hier voornamelijk designers, programmeurs en beginnende start-ups; een erg internetgeöriënteerde mix van mensen dus. Flexwerkplekken kun je voor de eerste dag proberen voor €5, helemaal in de stijl van het nieuwe werken kun je zelf een plekje uitkiezen waar het je goed bevalt. Een rustige ruimte, of juist een ruimte waar meer wordt getelefoneerd en gelachen. Voor de iets veeleisendere ondernemers zijn er ook vaste werkplekken te huren, vaste tafels voor meerdere personen of complete kantoren. Voor een vanafprijs van €149 exclusief abonnementsgeld ben je een maand lang onder de pannen.

Voor mensen met passie voor interieur en design is het Betahaus net een snoepwinkel. In het voormalige slachthuis met een bescheiden oppervlakte van 2.000m² raak je niet uitgekeken naar de prachtige mix van design en undergrounddetails. De lift van het voormalige slachthuis is een hele belevenis en moet je zeker een keer nemen. Het café op de begaande verdieping biedt mogelijkheid om een goede kop koffie te drinken of om je te verlekkeren bij de zelfgemaakte taarten die vlak voor je neus worden gebakken.

Betahaus tips

  • Dinsdag om 17:00 en donderdag om 11:30 worden er rondleidingen gegeven door het Betahaus
  • Voor €5 kun je een dagje proberen (Probetag)
  • Elke donderdag om 9:30 is er een gezamenlijk ontbijt waar je kunt netwerken

Betahaus

Prinzessinnenstraße 19-20
10969, Berlin Duitsland
http://betahaus.de/

Betahaus 2

Betahaus 4

Betahaus 7

Betahaus 8

Betahaus co-working in Berlijn

Betahaus 23

Betahaus 22

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This