Bodi Bill promofoto
Onlangs heb ik me laten verbazen door de electronische beats van de band “Bodi Bill”, een leuk bandje uit Berlijn. Weer een parel van een band waarmee Duitsland zijn positie als aanvoerder in de electronica muziek kan waarborgen. De muziek van Bodi Bill kan in het hokje van de electropop worden geplaatst. De songs zijn vol van geluid, dansbaar en uniek, je moet wel erg stevig in je schoenen staan wil je hier niet lekker op kunnen danse. Niet voor niets mochten ze al spelen als voorprogramma van Polarkreis 18, de band waarvan ik ook altijd heb geloofd dat ze nog eens flink zullen doorbreken buiten Duitsland. Bodi Bill wordt al vergeleken met The Knife en een vleugje Depeche mode.

Bodi Bills debuut plaat “No More Wars” (maart 2007) is een afwisselende plaat met accoustische electro liedjes met piano en een aantal opzwepende dansliedjes. Bodi Bill is momenteel aan het touren, je kunt ze aanschouwen op het Melt Festival, op het Berlin Festival of op Sonnemondsterne. Meer over deze hippe band kun je leven op hun blog. Om vast in de stemming te komen vast 2 filmpjes. Het eerste filmpje is de clip van hun hitje “Needles” en het tweede filmpje is van een optreden wat ze op het terras van de Weekend Club hebben gegeven.

Gerelateerde berichten
Filter by
Post Page
Nieuws & Updates Muziek Evenementen Om te doen Om te weten
Sort by
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This