Bread & Butter 2009
Vorige week moest het mode-evenement “Bread & Butter” officieel afscheid nemen van zijn tijdelijke standoord in Barcelona. Komende 1 juni zal het gerenommeerde fashionevent zijn deuren wederom openen in Berlijn. De oude, niet meer gebruikte, luchthaven Tempelhof wordt de nieuwe thuishaven van Bread & Butter. Een mooie terugkeer naar Berlijn voor dit evenement. De modebeurs biedt allerlei producten, presentaties en trends rondom streetwear, jeans en al het andere wat speelt in de modewereld. Klaus Wowereit heeft al laten weten blij te zijn met de terugkeer van Bread & Butter naar Berlijn “een mooie mogelijkheid en goede perspectieven voor de modemetropool Berlijn en de ontwikkeling van het vliegveld Tempelhof”.

De officiele beurs zal plaats vinden van 1 tot 3 juli in de hangars van Tempelhof. Een bijzondere plek voor een mode-evenement. Tempelhof blijft een belangrijke plek die groot deel heeft uitgemaakt van de geschiedenis van Berlijn. Nu Tempelhof gesloten is is het nog niet helemaal duidelijk wat er met de luchthaven gaat gebeuren. Bread & Butter is vooralsnog het eerste grote evenement wat hier plaats zal vinden. In Tempelhof zal Bread & Butter 60.000 m2 tot zijn beschikking krijgen, gerekend wordt op grote bezoekersaantallen. De 80.000 bezoekers en 800 tentoonstellers die in Barcelona op de Bread & Butter afkwamen moeten in Berlijn overtroffen worden, aldus de voorspellingen.

Berlijn is deze zomer een echt modewalhalla. Tegelijkertijd met Bread & Butter is er namelijk ook de Berlin Fashion Week waar voor het eerst de collectie van Boss Orange, Custo Barcelona en Gant te zien zullen zijn. Ook voor dit evenement worden nog eens 80.000 tot 100.000 bezoekers verwacht. Berlijn leeft!

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This