Droidcon - Android Conferentie in Berlijn
Onlangs heb ik een nieuwe telefoon besteld, bij een verlenging van mijn Hi abonnement kreeg ik er gratis een HTC Hero bij. Dit is een telefoon die draait op het besturingssysteem Android, ontwikkeld door de internetmasters van Google.

Nu zul je denken, wat doet dit op Berlijn-blog? Nou goed, aankomende november wordt er een conferentie georganiseerd dat geheel is toegewijd aan Android. Droidcon is een tweedaags evenement voor ontwikkelaars van het platform Android.

Op de eerste dag is een Barcamp-achtige bijeenkomst gepland met de naam Droidcamp Berlin, de perfecte plek om mede Android fans en ontwikkelaars te ontmoeten! De tweede dag is gericht op vakgenoten en zakelijke betrokkenen, bijvoorbeeld bedrijven die een eigen Android-applicatie willen uitbrengen of uitgevers die kunnen bemiddelen bij het succesvol op de markt brengen van een applicatie.

Het evenement is gepland op 3 en 4 november aanstaande, precies: een week voordat de festiviteiten rond om het 20 jarig jubileum van de val van de muur worden gevierd. 15 september worden de programmadetails bekend gemaakt. De toegang tot de eerste Droidcon-dag is gratis, toegang voor dag twee kost 99. Zeker dag 1 is voor mij het overwegen waard om te gaan want ik heb veel vertrouwen in Android en zijn applicaties!

Voor meer info kijk op www.droidcon.de. Gezien de periode waarin dit evenement is gepland (red. 11 november 20 jaar geleden dat de Berlijnse muur viel) zal het wel druk zijn in de stad dus wees op tijd met het boeken van een accommodatie mocht je die kant op willen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This