Koopjesjagers opgelet! Easyjet gaat zeer binnenkort een aantal nieuwe routes toevoegen aan zijn scala aan vluchten. Één van de nieuwe bestemmingen vanaf Schiphol wordt Berlijn. Lowcost luchtvaartmaatschappij Easyjet breidt haar routenetwerk vanaf Amsterdam nog verder uit met vluchten naar Barcelona en Manchester. Daarmee gaat Easyjet concurreren met Transavia, dat met Berlijn en Barcelona twee belangrijke routes onderhoudt. Met de komst van de Berlijn, Barcelona en Manchester routes komt het totale aantal routes van Easyjet vanaf Amsterdam Airport Schiphol vanaf eind oktober op een totaal van 18.

Vanaf 31 oktober aanstaande gaat Easyjet dagelijks vliegen van de Nederlandse hoofdstad naar de luchthaven Berlijn Schönefeld. Berlijn is de eerste Duitse stad die Easyjet vanaf Amsterdam gaat aandoen. Vanaf 31 oktober kunnen passagiers twaalf keer per week in de ochtend en avond naar de Duitse stad vliegen voor 45,98 euro, het minimum tarief voor de heen en terugreis inclusief belastingen en toeslagen.

Met de komst van meerdere lowcostairlines wordt het steeds aantrekkelijker om het vliegtuig naar Berlijn te pakken in plaats van de trein naar Berlijn. Voor de kosten hoef je het niet meer te laten en je bespaart hiermee ook een hoop reistijd. Treinkaartjes bij de NS kosten nog altijd €49 per enkele reis naar Berlijn.

Tip: Het verstandigste is om de vliegtickets te vergelijken bij verschillende aanbieders. Zo weet je zeker dat je de beste deal te pakken hebt voor je reisje naar Berlijn. Onderstaande aanbieders verkopen ook vliegtickets van Easyjet:

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This