Ik ben begonnen met mijn blog over Berlijn op de URL berlijnvakantie.nl. Omdat ik bij nader inzien de URL toch wat te beperkt vond heb ik besloten om vanaf nu verder te bloggen en te schrijven over Berlijn op Berlijn-blog.nl. Op deze blog zal ik veel dingen behandelen die met vakantie in Berlijn te maken hebben, maar ik zal ook andere dingen betrekken zoals meer (kunst) evenementen, informatie over studeren en wonen in Berlijn, alsmede belangrijk nieuws uit Berlijn. Eigenlijk zal ik gewoon over alles schrijven wat ik interessant vind en wat in relatie staat met Berlijn. Ik hoop natuurlijk dat veel mensen mijn blog interessant vinden om te lezen! Mochten jullie nog tips hebben voor mijn blog, onderwerpen hebben waar jullie meer informatie over willen hebben dan hoor ik dat graag. Plaats je opmerkingen in de comments of stuur me een bericht.

Voor degene die altijd op de hoogte willen blijven van de laatste nieuwtjes uit Berlijn kunnen zich aanmelden voor de RSS feed. Je kunt deze tussen je bookmarks zetten, maar ook programma´s als Bloglines en Google Reader vind ik erg handig om te gebruiken voor het volgen van RSS feeds.

Ik wens jullie veel plezier met lezen op mijn berlijn-blog! Groetjes en alles liebe!

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This