Alle fuiffiguren opgelet, aankomend weekend staat er een enorm festival op het programma in Berlijn! Op 24 april vindt de Europäische Clubnacht voor de derde keer plaats in Berlijn. Het motto van 2009 is: “Willkommen im Club: 5 Jahre Erweiterung der europäischen Union. 5 Jahre neue Horizonte”. Alles in het teken van de EU dus!

Het feest zal plaats vinden in 27 verschillende clubs in Berlijn. Met een toeganskaartje heb je toegang tot alle 27 clubs die mee doen aan dit evenement. De perfecte kans dus om allerlei toffe DJ’s uit verschillende EU landen live te zien, en om verschillende clubs in Berlijn te bezoeken. Natuurlijk is ook Nederland van de partij met de artiesten: Shinedoe, Melon, Aadvark en San Proper. Ik moet echter wel bekennen dat de Nederlandse namen me niet zo bekend voor komen. Verder komen er nog artiesten uit Hongarije, Spanje, Roemenië en alle andere EU landen.

De Nederlandse avond vindt plaats in de Tape Club vlakbij het Hauptbahnhof, de Belgische avond vindt plaats in Roadrunners vlakbij de Senefelder Platz. Het hoofdevenement zal plaats vinden in de Kulturbrauerei. Ander bekende clubs die meedoen zijn Maria am Ostbahnhof, Magnet en Tresor.

Voor slechts 12 euro kun je vanaf 23:00 de hele nacht door dansen tot de zon weer over Berlijn zal schijnen! Meer info kun je vinden op eu-clubnight.de.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This