bfw_09
Jaja, morgen is het weer zover: dan vindt de Mercedes-Benz Fashion Week plaats en verandert Berlijn weer in 1 groot modewalhalla. Van 1 tot 4 juli is Berlijn weer even de hoofdstad van mode en design. Talloze Duitse en internationale ontwerpers zullen de komende dagen in zonnig Berlijn vertoeven om de komende zomercollectie te promoten.

Dit jaar wordt het evenement voor de 5e keer georganiseerd aan de Bebelplatz in Berlijn Mitte. Ook dit jaar staat de Fashion Week weer garant voor een aantal spectaculaire modeshows van grote namen zoals Guido Maria Kretschmer, Michael Michalsky, Schumacher und Smeilinener en natuurlijk nog heel veel namen waarvan ik de meeste eigenlijk niet ken. Een aantal merken die aanwezig zullen zijn op een rijtje: BOSS Orange, Custo Barcelona, GANT, Lena Hoschek, Mongrels in Common en ook hiervan nog heel veel meer.

De Fashion week bestaat natuurlijk uit veel modeshows, beurzen en allerlei andere modegerelateerde evenementen. Ook het welbekende modefestival “bread & butter” zal deze week plaats vinden. Al met al, een must see voor als je een beetje geinteresseerd bent in mode en fashion. En wees gerust: dit evenement is heus niet alleen maar voor mensen van de pers ;).

Wat? Mercedes-Benz Fashion Week
Wanneer? 1 tot 4 juli 2009
Waar? Bebelplatz
fashion-week-berlin.com/

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This