Het was vorige weken weer lichtjesparade in Berlijn, menig bouwwerk stond in de avonduren te schitteren en te stralen in prachtig gekleurd licht. Indrukwekkend om langs te wandelen maar ook een leuke uitdaging als fotograaf om mooi op de plaat te zetten. In dit artikel een vervolg op een artikel uit 2008 waar ik een verzameling foto’s van het Festival of Lights plaatste. Ook dit jaar waren Unter den Linden en de Berliner Dom hoogtepunten in het grote scala aan verlichte bouwwerken maar ook de Brandenburger Tor en de Fernsehturm stonden extra in een kunstmatig zonnetje.

Op Twitter deed ik een oproep voor het delen van foto’s van het Festival of Lights en dit is het resultaat. Heb je ook mooie foto’s van het Festival of Lights van dit jaar en wil je ze delen, laat het dan even weten bij de reacties!

Foto’s van mijzelf

Ik ben zelf geen professioneel fotograaf maar ik vind het wel altijd leuk om met een camera op pad te gaan om kiekjes te maken voor mijn blog. Dit is het resultaat!

Foto’s van Robin Eggenkamp

Robin is een collega van mij en professioneel fotograaf, deze prachtige foto’s mocht ik delen op mijn blog. Geniet ervan!

Foto’s van Niek ten Hoopen

Niek is een vriend van mij, koning met WordPress, enthousiast hobbyfotograaf en onder meer bekend van Inspiratieblog (tip!).

Foto’s van Johan van Elk

Johan heeft een onuitputbare hoeveelheid kennis over de geschiedenis van Berlijn en blogt daar regelmatig over op Berlijn-Blog.NL, daarnaast is hij is dé beste Berlijnfotograaf die ik ken. Bekijk ook zijn Flickr profiel, waar je ook veel foto’s vindt van Berlijn voor 1989, en oordeel zelf!

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This