Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben helemaal in de EK stemming. Of EM, Europameister, zoals onze Duitse vrienden dat zouden zeggen. En wat blijkt nu, ook in Friedrichshain hebben ze er helemaal zin in, dat is tenminste hoe ik deze foto hieronder interpreteer. Prachtig dat al die nationaliteiten zo mooi tesamen zijn kunnen. Vrolijk wappert daar ook, helemaal linksonder op de foto, de Nederlandse vlag. We hebben de Duitsers al flink weten te imponeren met onze eerste wedstrijd (met het goede spel, maar de vrouwen waren ook onder de indruk van de looks van onze mannen). Maar ik hoop dat we de Duitsers nog meer kunnen verrassen. Op naar de beker!

EK gekte in Berlijn Friedrichshain

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This