Niet vies van een beetje Schlager muziek in het Duits? Dan is het Berliner Schlagerfest echt iets voor jou! Dit festival vindt dit jaar voor de eerste keer plaats in Berlijn en is onderdeel van de Berlin Music Week die jaarlijks in september plaats vindt. Deze niche in de Berlin Music Week is te bezoeken op 11 en 12 september a.s. Live optredens van DJ’s en bands zoals Anna-Maria Zimmermann, Fräulein Menke, Michael Fischer en Jasmin Arenz zullen het publiek voorzien van de nodige Duitstalige hits. Gepresenteerd wordt het gehele evenement door Uwe Hübner, voormalig presentator van de hitparade op ZDF.

Het hele evenement zal plaats vinden op een 10.000 m² groot terrein vlakbij het Berlijnse Hauptbahnhof. In twee grote tenten zullen alle optredens plaats vinden en natuurlijk is er genoeg te drinken, te knabbelen en te kopen (denk aan “Schlageraccessoires jeder Art”). Bovendien kun je zelf ook je stem laten horen op het karaokepodium.

Meer info: www.berliner-schlagerfest.de
Kosten: €18 (1 dag) of €29 (2 dagen)
Wanneer: zaterdag 11 september 2010 (14-24 uur, terrein open om 13 uur) en zondag 12 september (12-22 uur, terrein open om 11 uur)

Om vast in de stemming te komen, hier Anna-Maria Zimmermann met 1000 Träume weit.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This