Hexenhaus
Het Hexenhaus is een bijzondere verschijning in Berlijn. Aan de buitenkant ziet het er, zoals de naam al een beetje doet vermoeden, enigszins heksachtig uit. Het restaurant is bijna volledig gebouwd met boomstammen en dat geeft het restaurant een bijzondere uitstraling. De stammen van de eikenbomen beslaan bijna de hele buitenkant van het gebouw. Bij binnenkomst komt een gevoel van gezelligheid je tegemoet. Het Hexenhaus ook bekend als literatuurcafé, beschikt over verschillende zalen, een eetbar, een dakterras en een “Turmstübchen” voor romantische dinertjes.

Het Hexenhaus is een klein restaurant in Falkensee, een dorp ten westen van Berlijn. De kaart is beknopt maar goed, er wordt voornamelijk gewerkt met producten uit de regio. De prijzen zijn goed te doen, voor een menu betaal je 23 €.

Naast de reguliere etentjes kun je in het Hexenhaus ook deelnemen aan een Küchenparty. Tijdens vooraf reserveerbare avonden kun je een kijkje nemen in de keuken bij hoofdkook Edmund Becker. De volgende Küchenparty vindt plaats op 11 januari. De kosten bedragen € 54 per persoon, tijdig reserveren aanbevolen.

Het Hexenhaus is het makkelijkst per auto te bereiken maar het kan eventueel ook met de trein. Vanaf station Dallgow-Döberitz is het ongeveer 2 kilometer lopen naar het Hexenhaus.


Grotere kaart weergeven

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This