Afgelopen maand heb ik jullie, mijn trouwe lezers, de volgende vraag gesteld: “Hoevaak bezoek je Berlijn?”. Ergens had ik verwacht dat veel mensen die mijn blog lezen wel een sterke binding met Berlijn hebben en er dus ook met grote regelmaat komen. Blijkt dat de groep bezoekers die nog nooit in Berlijn is geweest het grootste is (82 mensen, 32%). Maar een klein gedeelte woont in Berlijn (29 stemmen, 11%) of bezoekt Berlijn maandelijks (11 stemmen, 5%).

Zelf behoor ik inmiddels tot de groep “elk jaar”. Gemiddeld vaker maar helaas ligt de frequentie nog niet bij “maandelijks”, dat laten mijn financiële toestand, werk en studie helaas niet toe.

Hoevaak bezoek jij Berlijn?

Inmiddels staat er weer een nieuwe poll online en die luidt: “Wat is jouw favoriete Berlijnse delicatesse?”. Je kunt kiezen uit Berliner, Boulette, Bretzel, Currywurst, Döner of Eisbein (niet alles is hardcore Berlijns maar wordt hier in ieder geval veel gegeten).

Hier vind je oude polluitslagen.

Gerelateerde berichten
Filter by
Post Page
Om te weten Nieuws & Updates Om te doen
Sort by
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This