IFA berlijn 2009
De IFA of de Internationale Funkausstellung Berlin (International radio exhibition Berlin) is één van de oudste industriële beurzen van Duitsland. Tussen 1926 en 1939 was het een jaarlijks evenement, maar vanaf 1950 werd het eens in de 2 jaar georganiseerd. Vanaf 2005 is het weer een jaarlijks evenement geworden. Op de IFA kunnen producenten hun laatste producten en ontwikkelingen presenteren aan het grote publiek en de vaklui. Door zijn internationale karakter komen er elk jaar weer veel mensen op af en worden er veel innovaties voor het eerst getoond in Berlijn. Dit jaar opent de IFA op 4 september 2009 haar deuren, het gehele evenement zal tot 9 september duren.

Van breedbeeldgiganten tot minuscule draagbare televisies, van mobiele mediaspelers tot complete thuisbioscopen – de IFA presenteert fascinerende hoogtepunten en innovaties op alle gebieden van entertainment. Wanneer je interesse hebt in consumentenelectronica in de breedste zin van het woord dan moet je zeker naar deze beurs gaan! Elk jaar worden er weer vele nieuwe producten gepresenteerd die hun intrede doen op de IFA. Smartphones zijn altijd populair, maar ook televisies met inmense groottes en koelkasten die kunnen surfen zullen te zien zijn.

De IFA zorgt altijd voor een hoop drukte in de stad dus mocht je deze beurs willen bezoeken zorg dan op tijd voor een verblijfplaats en vervoer. Tickets zijn het goedkoopst in de voorverkoop.

Tickets? dagkaart 10 euro in de voorverkoop, voor vakbezoekers 30 euro
Waar? In de Messe van Berlijn
Openingstijden? 4 – 9 september dagelijks van 10:00 tot 18:00

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This