Illustrative2009 berlijn
Berlijn kan sinds enige jaren worden beschouwd als het creatieve hart van Europa, vanuit de hele wereld trekken kunstenaars naar Berlijn om een carrière als kunstenaar te ambiëren of gewoon op vakantie te gaan. Vooral op het terrein van de autonome kunst biedt deze stad alle ruimte voor onbeperkt experimenteren. Deze vrije kunst beïnvloedt uiteraard de meer toepasbare kunstvormen zoals grafisch ontwerp.

Dit imago is inmiddels ook al ver buiten Berlijn bekend en vele creatieve kunnen hun hartje ophalen in Berlijn als het om kunst gaat. Goed nieuws voor hen want op vrijdag 30 oktober organiseert Bureau Arnhem (info@bscom.nl) samen met initiatiefnemers OK-Parking een weekend naar Berlijn. Bureau Arnhem is een organisatie die zich richt op communicatie en vormgeving. Tijdens de trip naar Berlijn worden er trends verkend in de wereld van de vormgeving, wordt de stad verkend is er een feestje georganiseerd maar het hoogtepunt is de Illustrative 2009. Illustrative 2009 vindt plaats op 16 oktober en staat helemaal in het teken van de vraag “How to be an illustrator?”.

Bureau Arnhem regelt de busreis van Arnhem (hoe kan het anders?) naar Berlijn. De entree tot Illustrative 2009 en overnachting moet je zelf regelen (zie mijn pagina hotels in Berlijn voor tips voor overnachtingen). Als je in Berlijn woont kun je je ook gerust melden bij Bureau Arnhem!

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This