appartement kreuzberg
Ik ben van mening dat je Berlijn het beste leert kennen als je je mengt met de lokale bevolking. Door bijvoorbeeld in Berlijn te gaan werken, te praten met de “locals” of door in een appartement te verblijven tijdens je vakantie. Wanneer je in een appartement verblijft krijg je veel meer het “leven van de straat” mee dan wanneer je in een hotelletje blijft zitten.

Elish en Petra zijn het daarmee eens, zij hebben namelijk ook een jaar in Berlijn gewoond. Ze hebben een speciale band en twee hele mooie appartementen in Berlijn die zij te huur aanbieden. De appartementen zijn in zijn geheel opgeknapt en kunnen gehuurd worden door familie, vrienden en andere leuke mensen die via via bij hun website terecht zijn gekomen (mits ze zelf niet in het appartement aanwezig zijn). De appartementen zijn te huur voor minimaal 2 dagen maar kunnen ook voor een langere periode worden gehuurd. Prijzen starten vanaf 45 euro per nacht en dat is een hele redelijke prijs voor een appartement in Berlijn.

De appartementen bevinden zich in de wijken Kreuzberg en Neukölln, deze stadsdelen lopen nog niet over van het toerisme. Kreuzberg en Neukölln zijn zonder twijfel Berlijn’s meest gevarieerde en veelbelovende buurten, een ware smeltkroes van kunstenaars en professionals uit de hele wereld. Dit is het echte Berlijn, en gelukkig zijn deze wijken uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en zijn de meeste bezienswaardigheden niet ver weg.

Wil je meer weten over de huur van deze appartementen dan kun je kijken op junctionberlin.nl. Hier kun je ook contact opnemen met Elish en Petra of een reservering plaatsen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This