Na het populaire Berlijnse evenement “Lange Nacht der Museen” wordt er nu een tweede nachtelijk cultuurevenement gelanceert. Tijdens de “Lange Nacht der Opern und Theater” kunnen cultuurliefhebbers morgen 25 april 2009 van 19:00 tot 1:00 ’s nachts verschillende opera’s en theaters in Berlijn bezoeken. Er worden er in verschillende opara’s en theaters korte voorstellingen georganiseerd van rond de 30 minuten. Het aanbod is erg gevarieërd met onder andere voorstellingen in het genre musicals, schlagers, moderne dans en cabaret. In totaal doen er 51 instellingen mee, gevarieërd van kleine theaterzaaltjes tot de grotere opera’s. Een mooie gelegenheid om de Deutsche Oper, het Admiralspalast en de Staatsoper aan Unter den Linden eens te bezoeken.

Er worden speciale shuttlebussen ingezet die 7 verschillende routes zullen rijden en zullen stoppen bij de verschillende theaters. De bussen rijden de hele avond met een frequentie tussen de 10 en de 15 minuten. Start van de routes is de Staatsoper aan de Bebelplatz. Op de Bebelplatz zal ook een stand staan met meer informatie en hier kun je tickets kopen voor het evenement en de shuttlebus.

Kosten: 15 euro of 10 euro met korting.
Wanneer: 25 april van 19:00 tot 1:00
Programma: Download PDF
Website: www.berlin-buehnen.de/langenacht

Grotere kaart weergeven

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This