Wereldavonturier en vriend van mij Sander organiseert samen met Evert, Edwin en Pim een heuse liftwedstrijd naar Berlijn. Dit avontuur zal plaats vinden op 14 november 2008 en ik raad iedereen die goedkoop naar Berlijn wil en op zoek is naar avontuur aan om mee te doen aan deze liftwedstrijd en de 70 mensen die zich al hebben ingeschreven te vergezellen bij deze tocht naar het verre oosten. De kosten bedragen slechts 25€ waar de eerste overnachting van wordt betaald. Zo goedkoop kwam je waarschijnlijk nog nooit in Berlijn!

Het idee is zo, iedereen wordt op vrijdagochtend 14 november om stipt 7:30 verwacht. Je krijgt een bakkie troost, betaalt je 25€ bij vertrek en het feest kan beginnen. Je kunt ervoor kiezen om de bittere strijd alleen aan te gaan maar je kunt natuurlijk ook je soulmate, vader of postbode mee nemen. Verder is de enige regel die telt, zo snel mogelijk liften naar Berlijn.

Het eindpunt is een hostel in Berlijn waarvan de locatie nog bekend zal worden gemaakt. Bereid je maar vast voor op een groot feest die avond! En denk nu niet dat je de rest van het weekend aan al die lifters vast zit, je kunt je eigen weekend samenstellen en lekker genieten van alle bezienswaardigheden in Berlijn.

Voor meer informatie kun je kijken op www.powertothepepper.nl.

En mocht je nog twijfels hebben, dan raad ik je aan dit filmpje even te bekijken want dat geeft geloof ik wel een goede sfeerimpressie weer:

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This