NS Hispeed kondigde vandaag aan dat er meer treinen naar Berlijn zullen gaan rijden. Vanaf 14 december zal de Intercity Berlijn minstens 6x per dag vanaf Schiphol naar de Duitse hoofdstad gaan rijden. Dat is sowieso al 2 keer meer dan nu (3x Schiphol en 1x Amsterdam Centraal). Dit zorgt voor een nog betere verbinding en bereikbaarheid van Berlijn met de trein. Hopelijk kan de NS zo de vraag ook wat beter aan zodat er meer kans is om de kaartjes voor €39 te kunnen bemachtigen.

Met de trein zit je binnen 6 uur van Amsterdam in Berlijn, sneller dan met de auto dus. Het is een rechtstreekse verbinding die nog enkele andere Duitse steden aandoet. Aan boord zitten onder andere een bistro, stopcontacten, ruime stoelen en genoeg ruimte voor bagage. Kijk voor meer informatie over treinreizen naar Berlijn op Berlijn per trein.

Een treinticket naar Berlijn kun je al boeken voor €39 op de site van NS Hispeed.
De trein stop in Berlijn op 3 stations namelijk:

  • Spandau (ten westen)
  • Hauptbahnhof (centrum)
  • Ostbahnhof (oosten)

Het is handig om even te kijken waar je hotel zit, dan weet je wat het meest handige station is om uit te stappen. Op onderstaande kaart zijn de 3 stations aangegeven waar de Intercity vanuit Nederland stopt.
View Larger Map
Berlijn voor €39!

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This