Toen ik onlangs aankondigde dat ik bezig ben met mijn boek, heb ik jullie gevraagd om vragen te stellen over mijn schrijfdebuut. Het leek me erg leuk om jullie op die manier vast wat meer te vertellen over Mijn Berlijn. En ik heb ontzettend veel leuke vragen ontvangen – bedankt daarvoor! Iets teveel om allemaal in een video te behandelen, dus ik heb een kleine selectie gemaakt. Nu moet ik zeggen dat het best lastig is om spontaan een lekker lopend verhaal te vertellen tegen een camera in een lege ruimte. Is toch best een beetje raar. Oefening baart kunst hopen we dan maar!

Nichtsdestotrotz, ben jij benieuwd of ik last heb gehad van een writers block, wat ik het leukste vond aan het schrijven van het manuscript en waar je mijn boek kunt kopen? Bekijk dan deze video!

Bedankt voor het kijken! Mocht je meer video’s willen zien, vergeet je dan niet te abonneren op mijn YouTube kanaal: www.youtube.com/user/BerlijnBlog!

liebegruesse

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This