Uitgaan in Berlijn is tof, altijd valt er namelijk weer iets nieuws te ontdekken. Mijn nieuwste ontdekking is het project “BigTanks” van de design studio ModulorBeat, een organisatie die zich bezig houdt met bijzondere gebouwen. De open air club van ModulorBeat bestaat letterlijk uit “big tanks”. En niet zomaar tanks, nee het zijn grote lichtgevende watertanks met een capaciteit van 1000 liter water. Elke individuele tank kan apart worden aangestuurd wat voor prachtige lichteffecten zorgt. Een typisch gevalletje van “een foto/video zegt meer dan 1000 woorden”.

Aangezien Berlijn geen tropisch klimaat kent is het open air feestje tijdelijk. Al sinds 2006 wordt het “Kubik Berlin” jaarlijks tijdens de zomermaanden georganiseerd. Zwoele nachten, verlichte kubussen en electronische beats maken een nachtje in de ModulorBeat onvergetelijk. Wanneer het zomerfeest weer begint is nog niet duidelijk, houd daarom www.modulorbeat.de of Berlijn-blog.nl goed in de gaten. Een voorproefje kun je hieronder vast krijgen!

Waar? Kopenicker Str. 36

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This