Sportfanaat en op één of andere manier in Berlijn beland in plaats van in Londen? Dan zit er maar één ding op! Richting het Park Tempelhof. Op dit voormalige vliegveld worden regelmatig evenementen en festivals georganiseerd. Tijdens de Olympische Spelen van 2012 worden de wedstrijden uitgezonden op een scherm met een luttele grootte van 100 m2. Naast de reguliere uitzendingen van ARD/ZDF worden er verschillende live streams van minder bekende sporten vertoond.

Voor diegene die zelf ook graag actief bezig gaan, er zijn verschillende sportvelden aangelegd waar hockey, beach volleybal, golf en voetbal gespeeld kan worden. Ik weet niet of Yoga ook een Olympische Sport is, maar het wordt hier wel aangeboden. Genoeg te beleven dus! En dat alles is gratis toegankelijk op het veld van Tempelhofer Freiheit. In de periode tussen 27 juli en 12 augustus is het park tussen 9:00-23:00 geopend (flexibele openingstijden, afhankelijk van het weer). Ingang aan de Tempelhofer Damm.

Met die flitsende outfits van het Duitse team beloven het zinderende Spelen te worden. Veel kijkplezier!

Berlijnbonus

Berlijn zou Berlijn niet zijn als het niet een eigen twist aan de OS2012 zou geven. Dat dezen ze gisteren met de Hipster Spelen. Jutezakkenlopen en touwtrekken met skinnyjeans. Hier vind je een sfeerimpressie van het event:

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This