Open Air Gallery Berlijn
Het eerste deel van de Berliner Open Air Gallery 2009 vond 2 dagen geleden plaats. De openlucht tentoonstelling was weer een groot succes, zoals elk jaar op de Oberbaumbrücke tussen Kreuzberg en Friedrichshain in. Het tweede deel van dit gratis evenement vindt plaats op 2 augustus 2009, begint om 10:00 en eindigt om 22:00. Jaarlijks wordt deze welbekende openlucht tentoonstelling 2 keer in de zomer georganiseerd.

Ook dan zullen er weer vele kunstenaars present zijn op een van de mooiste bruggen van Berlijn. De brug waar de U-bahn rijdt, waar illegale feesten worden georganiseerd, waar het altijd druk is, waar het altijd naar pies stinkt en waar je het prachtigste uitzicht hebt over de Spree. De Oberbaumbrücke heeft iets speciaals, helemaal tijdens dit soort evenementen. De Open Air Gallery is opgericht in 2003 om extra aandacht te vestigen op nieuwkomers, inmiddels staan er allerlei kunstenaars op deze tentoonstelling, van nieuwkomers tot professionals!

Rond de 100 kunstenaars zullen hun werk tentoon stellen, sculpturen, foto’s tekeningen, schilderijen en beeldjes uit klei papier metaal hout en alle andere mogelijke materialen. Er kan natuurlijk ook gekocht worden! Voor de extra sfeer is er natuurlijk ook muziek en dat maakt dit evenement zo bijzonder. Leuk voor iedereen! En wil je nou altijd op de hoogte gehouden worden van de tofste evenementen in Berlijn? Houd dan zeker onze evenementenkalender in de gaten!

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This