Ik vind het altijd erg leuk om films te zien die zich afspelen in Berlijn, al is het alleen maar omdat er een speciaal gevoel bij me op komt wanneer ik Berlijn ergens zie. Daarom vind ik het wel even leuk om te melden dat er momenteel weer druk gefilmd wordt in Berlijn voor Ninja Assassin. Het plot van het verhaal luidt als volgt:

Ninja Assassin gaat over een man (Rain) die opgegroeid is in een weeshuis. Het is niet zomaar een weeshuis, het is een kweekschool voor ninja’s. Wanneer Rain het traditionele leven de rug toe keert om het te maken in de moderne wereld, komt hij in conflict met een andere ninja (Yune).

Volgens planning gaat deze 2009 in premiere. De Siegesäule is momenteel helemaal afgezet, dit is namelijk ook één van de filmlocaties. Onder andere de WachowskiBroers (Bound, The Matrix) zijn van de partij. De film wordt geregisseerd door James McTeigue (V for vendetta).

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This