De Berlijnse regering is met een nieuw plan gekomen om de langdurig werklozen weer aan een baan te helpen, en tevens de stad nog veiliger te maken!
Vanaf volgende maand is het zover: de verkeersbond Berlijn-Brandenburg start een eigen begeleidingsservice. Diegenen die zich onzeker voelen in het openbaar vervoer, kunnen gratis gebruik maken van deze dienst. Een E-mail of een telefoontje is genoeg: de klant wordt thuis opgehaald en tot de plaats van bestemming vergezeld door een getrainde medewerker van de verkeersbond.
De angstige reizer hoeft niet bang te zijn voor onverwachte kosten, zelfs het kaartje van de ‘bijrijder (m/v)’ zijn voor rekening van de stad.
Het project wordt gesteund door de Berlijnse Senatsverwaltung, de verschillende werkcentra in Berlijn en de Europese unie.
Wie nu nog durft te stellen dat Duitsers niet service-gericht zijn, moet nodig eens een ritje gaan maken in de Berlijnse U-bahn.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This