taste of berlin
Behoor jij toevallig tot die groep mensen die in een restaurant het liefste alles uit probeert? En die op verjaardagen het liefste van elke soort taart een stukje neemt? Gewoonweg omdat je niet kan kiezen omdat alles er lekker uit ziet? Dan kunnen we elkaar de hand schudden, maar dan kan ik je ook het foodfestival “Taste of Berlin” aanraden. Van 30 juli tot 2 augustus vindt dit evenement namelijk plaats in Berlijn. In de Sommergarten van de Messe van Berlijn zullen 20 Berlijnse top chefkoks verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en desserts in elkaar draaien. Allen in kleine proporties zodat er van alles wat geproefd kan worden! Berlijn wil met dit festival net zo groot worden als Chicago in de VS, waar ook jaarlijks “The tast of..” georganiseerd wordt.

Naast het feit dat je hier kennis kunt maken met de beste restaurants van Berlijn kun je hier ook uitgebreid wijnen en wiskeys proefen. Ervaren sommeliers van over de hele wereld zullen de beste wijnen presenteren. Daarnaast wordt het hele evenement begeleid met muziek en verschillende presentaties en workshops. Wat dacht je van “Cooking is like punkrock” of een workshop thais koken?

Kaartjes voor “Taste of Berlin” kosten 22 euro in de voorverkoop, en daar krijg je gratis 10 Dukaten bij. Voor ongeveer 3 Dukaten kun je een hapje scoren. Van 30 juli tot 2 augustus is de Messe dagelijks van 12:00 tot 22:00 geopend. Voor een uitgebreid programma en meer informatie kun je kijken op www.tasteofberlin.de.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This