Lieve lezers,

we hebben het samen gered, we hebben #99vrienden verzameld! Gisteren is de geweldige actie van KLM live gegaan waarmee je een gratis reis naar Berlijn kunt winnen. Het idee was om binnen 99 uur, 99 vrienden te verzamelen die allemaal op 25 maart een weekendje naar Berlijn zouden willen gaan. Het is wel duidelijk dat KLM gevoel heeft voor stijl want ze hebben twee hele goede keuzes gemaakt in hun prijzenpakket. Ten eerste wordt onder alle teams een tweedaagse reis naar Berlijn verloot, de gaafste stad van Europa. En daarnaast zit er een overnachting in het Nhow hotel bij de prijs inbegrepen, het onlangs geopende hippe muziekhotel in Friedriachshain wat normaal gesproken boven mijn budget zou liggen.

Met deze prijs in mijn gedachten heb ik geen moment geaarzeld en deze actie op mijn blog geplaatst, het lijkt me zó gaaf om met zoveel Berlijnfans samen in Berlijn te zijn. Natuurlijk kom ik zelf regelmatig in Berlijn, maar nooit met zoveel Berlijnfans. Gelukkig zat team #BerlijnBlog snel vol, binnen 13 uur hebben we het gered om 99 Berlijnfans te verzamelen!

Stel dat…

Nu kan het dromen beginnen. Het voelt een beetje als een staatslot kopen “stel ik win de jackpot, wat dan?”. Je weet dat je niet teveel moet hopen maar toch kun je het fantaseren niet helemaal bedwingen. Dus ach, ik laat mijn fantasie maar even de vrije loop en ik bedenk wat we met zijn allen zouden kunnen doen in Berlijn.

  • Gezamenlijk een rapportage maken met 99 foto’s van onbekende bijzondere plekken in Berlijn.
  • Met zijn alleen 99 km dansen in Tresor op vrijdagavond.
  • 99 KLM Luftballons loslaten boven Tiergarten.
  • 99 nieuwe vriendschappen sluiten met Berlijnfans.

Wat dan?

Wat als we de @KLM #99vrienden reis winnnen?

Bekijk resultaten

Laden ...
 Laden ...

Wat zouden jullie willen doen als we winnen? Geef je antwoord hier onderin de comments of op Facebook.

99, toeval?

Disclaimer: ik ben op geen enkele manier verbonden aan KLM, ik wil gewoon heel graag met jullie winnen!

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This