Morgen is het alweer Hemelvaartsdag dus deze blogpost is wellicht iets kortdag. Echter heb ik een aantal leuke tips voor morgen, aankomend weekend en natuurlijk zonvaderdag die ik toch even met jullie ga delen. Geniet allemaal van jullie vrije dag!

Hemelvaart:

  • Sauna: ontspannen en genieten, dat gaat je waarschijnlijk prima af in de Wellness Oase aan de Friedrichstraße in Mitte. 4 uur sauna met uitzicht over de Spree kost 20 euro.
  • Cocktails: waan je op een tropisch strand onder de palmbomen op het terras van “Zeitlos” aan de Franklinstraße in Charlottenburg. De strandbar opent om 14 uur en tussen 16-19 uur geldt er 2 voor de prijs van 1!
  • Botanische Garten: van donderdag tot zondag vinden de “Kakteentagen” plaats in de botanische tuinen van Berlijn. Tussen 9-20:30 uur zijn er presentaties en tentoonstellingen. Entree is 6 euro, 3,50 voor kinderen.
  • Shoppen: gekke antieke frutsels scoren op de “Warenwelt” markt bij het Rotes Rathaus. De markt vindt plaatst van 21 tot 24 mei, beschikt over 150 stands en is natuurlijk gratis.
  • Thee: om 14.30 uur start er een “Tee-Tour” door Kreuzberg, beroemde theehuisjes worden bezocht. De tour kost 20 euro en je kunt je aanmelden bij +49 030 618 62 66.

Vaderdag 2009:

  • Herrentag-Brunch: vanaf 11 uur in het Landhaus Söhne (Neue Kreisstraße 50). Per persoon kost de uitgebreide brunch 12,50, mannen krijgen bier ipv sinaasappelsap voorgeschoteld.
  • Biergartenfest: De Braumanufaktur in Potsdam (Templiner Straße 102) organiseert op vaderdag vanaf 10 uur een groot Biergartenfeest, de entree is gratis.
  • Vaders op de dansvloer: in Club Knaack (Greifswalder Straße 224) wordt vaderdag swingend gevierd met dampende pop, rock en electronische beats. Start 23 uur, Happyhour 23-24 uur en de entree kost 2 euro.
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This