Vorig jaar organiseerde de Nederlandstalige reiswebsite StedenTripper.com voor de eerste keer de Travvies Awards, waarbij de beste reiswebsites uit binnen- en buitenland gekozen werden door bijna 10.000 bezoekers. Dit jaar zijn de Travvies terug, en Berlijn-Blog.nl is voor het eerst genomineerd in de categorie bestemmingsspecialisten! Ik voel me helemaal vereerd, hartstikke leuk.

Het leuke van deze award is volgens eigen zeggen dat dit de enige award is die verder kijkt dan enkel de bekende namen. Dat zou op zich best eens kunnen kloppen want ik ben nog nooit eerder genomineerd voor een award. Ik vind het dus erg tof dat ik nu een prijs kan winnen! Ben je van mening dat Berlijn-Blog.nl beter is dan alle andere genomineerden in deze categorie? Dan nodig ik je van harte uit om je stem uit te brengen op de site van Stedentripper.com. Het stemmen kost je hooguit een halve minuut, je hoeft geen persoonlijke gegevens achter te laten, en ik ben er alvast heel dankbaar voor!

En dan nu snel verder met het schrijven van inhoudelijke artikelen ;-).

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This