Berlijn fan? Hou je van fotograferen? Als je nu 2 keer ja hebt geantwoord dan is het duidelijk, mee doen aan de Urban Snaps fotowedstrijd! Op 8 en 9 november 2008 heb je de gelegenheid om jouw creativiteit en favoriete stad aan de wereld te laten zien. De regel is dat Berlijn centraal moet staan in jouw fotoreportage, of je gebouwen, plekken, typische mensen of gekke perspectieven laat zien is geheel aan jou, als er maar een vleugje “urban” te bespeuren is. De reportage moet bestaan uit een samenhangend geheel van 4 tot 6 foto’s, en moeten het Berlijn van de straat weerspiegelen. Tevens moet de foto binnen 24 uur genomen en geüpload zijn op de website (12:00 GMT +1 8 november t/m 12:00 GMT +1 9 november. GMT + 1 is de tijd die we in Nederland en Duitsland ook hebben). Aanmelding is gratis en gaat vanaf vandaag van start!

Urban Snaps is een fotowedstrijd die wereldwijd plaats vindt en waar verschillende steden een eigen competitie hebben. Andere steden die mee doen zijn onder andere Parijs, Lima en Londen. Het initiatief is genomen door 2 Zweden, hun doen is om in verschillende landen, in meerdere steden een fotowedstrijd te organiseren. En dat allemaal in precies hetzelfde tijdsbestek.

Je doet het trouwens niet voor niet, de winnaar gaat namelijk met een Asus EE pc 901 naar huis. Wie de winnaar wordt zal de jury, die uit 5 onafhankelijke leden bestaat, bepalen op 12 november.

Voor meer informatie urbansnaps.com.

Pixum
Tot 100 digitale foto’s gratis ontwikkelen
www.pixum.nl
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This