Oh wat zag mijn oog vandaag voor een mooie actie van KLM, je kunt met 99 vrienden (een vliegtuig vol) een reisje winnen naar Berlijn. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen! Het idee is dat we 99 vrienden verzamelen binnen 99 uur die allemaal naar Berlijn willen. Als dit lukt maken we kans op een gratis vlucht, en hotelovernachting in het prachtige Nhow hotel in Berlijn van KLM! Wil je mee, aarzel niet en doe direct mee!

Doe mee via: 99vrienden.nl/group/BerlijnBlog.

Hoe fijn zou het zijn om over twee weken al in Berlijn te zitten, op kosten van KLM met allemaal andere Berlijnfans die het blog lezen? Het lijkt mij in ieder geval geweldig om met al mijn lezers naar Berlijn te vertrekken.

  • 99 passagiers hebben we nog nodig
  • 25 maart vertrekt het winnende team
  • We vliegen met een Fokker 100
  • Berlijn is onze bestemming

De prijs:

Uit de teams die 99 vrienden hebben verzameld, trekt KLM een winnaar. Het winnende team vliegt op vrijdag 25 maart 2011 naar Berlijn. Wij stellen een vliegtuig ter beschikking en verzorgen de overnachting van 25 op 26 maart 2011 met ontbijt in het geweldige splinternieuwe 4-sterren hotel Nhow in het centrum van Berlijn. Op zaterdag 26 maart 2011 vliegen jullie weer terug naar Nederland met KLM. Hou dat weekend dus vrij in je agenda.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This