Toen ik twee weken geleden mijn eerste vlog (een fotodagboek in videovorm) op mijn blog plaatste, kreeg ik daar onwijs veel enthousiaste reacties op. Dank jullie wel – echt supertof! Vorige week kwam mijn beste vriendinnetje op bezoek en dat leek me een uitgelezen moment om nog een vlog op te nemen. Leuk om jullie te laten zien wat ik zoal doe tijdens een weekend in Berlijn en leuk voor mezelf als herinnering aan een onwijs leuk weekend! Ik beloofde vorige dat ik de volgende vlog korter zou maken maar ik zit alweer aan de 10 minuten. Ik kon niet kiezen wat ik moest knippen! Sorry… Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te kijken!

Klik hier als je de video niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn kanaal.

Wat zie je in deze vlog?

Bonusmateriaal

Hier ben ik in vlogactie. En ja mensen, het is heel raar om jezelf te filmen en om in het openbaar tegen een camera te kletsen. Daarom ben ik ook absoluut nog geen vlogpro! Mochten jullie en ikzelf het nou heel leuk vinden dan ga ik eens investeren in een betere videocamera ;-).

20150322 - IMG_8570- BerlijnBlog marjolein vlogt tempelhof

Fijn weekend allemaal!

liebegruesse

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This