Some have it all. En Wahrhaft Nahrhaft valt daar zeker onder! Dit is een café waar je terecht kunt voor een ontbijt, een lunch, een kop koffie, verse smoothies of een lekker stuk Kuchen. Het meest onder de indruk ben ik zelf van hun bagels; zo lekker als bij Wahrhaft Nahrhaft heb ik ze nog nooit ergens gegeten. Er is een vaste kaart met een aantal simpele bagels zoals bagels met geitenkaas, avocado of kipfilet. Naast de vaste kaart zijn er dagelijks verschillende bagels met de meest uiteenlopende en goddelijke recepten. Wat dacht je van..

  • een bagel met roomkaas, parmaham en vijgen?
  • of een bagel met geitenkaas en pompoen?
  • of een bagel met gegrilde paprika en chorizo?

De bagels worden zelf gemaakt en zijn optioneel voorzien van pompoenpitten (mijn favoriet), maanzaad of sesamzaad. Dat de dames van Wahrhaft Nahrhaft een grote liefde hebben voor bakken en koken blijkt uit de grote variatie aan taart, soepen en bagels die wordt aangeboden. Ik ben nu 9 keer bij Wahrhaft Nahrhaft geweest (bedankt, Foursquare!) en ik heb élke keer andere bagels gezien. Het is mooi meegenomen dat de prijzen zeer schappelijk zijn, €3 voor een heerlijke framboos/passievrucht smoothie en een maagvullende bagel voor rond de €3,50.

Zoete Wohnzimmeratmosfeer

Naast dat het eten en drinken meer dan prima is bij Wahrhaft Nahrhaft, is ook de aankleding een reden om hier binnen te stappen. Het café ligt om de hoek van de Boxhagener Platz en de inrichting ziet eruit alsof deze rechtstreeks van de zondagse vlooienmarkt aldaar afkomt. Bloemenmotiefjes, kaplampen, elanden aan de muur, strikjes en kunstwerken vind je in elke hoek van de zaak, tot het toilet aan toe. De zaak is dagelijks geopend vanaf 9:00 en in het weekend vanaf 10:00. Als je de kans hebt probeer dan doordeweeks te gaan, in het weekend is het vaak erg druk. En als ik dan toch een minpuntje moet noemen, echt snel zijn ze hier meestal niet. Dus overslaan als je haast hebt, of een bagel to-go meenemen.

Wahrhaft Nahrhaft verleidelijke vitrine

Wahrhaft Nahrhaft

Wahrhaft Nahrhaft

Wahrhaft Nahrhaft

Wahrhaft Nahrhaft hondenkoekjes

Wahrhaft Nahrhaft

Wahrhaft Nahrhaft

Grünberger Strasse 83
10245 Berlin
http://www.wahrhaftnahrhaft.de


Grotere kaart weergeven

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This