Dat Berlijn een perfecte plek is om te adverteren is duidelijk, altijd veel drukte op straat en een gevarieerde groep mensen zorgen voor veel aandacht. Zeker als je je reclameuitingen plaatst op drukke plekken. In dit geval koos de Deutsche Bahn voor Potsdamer Platz. Potsdamer Platz is het historische handelshart van Berlijn en nog altijd is het er druk met toeristen en Berlijners, tevens staat het hoofdgebouw van de Deutsche Bahn op Potsdamer Platz. Een enorme poster van 5.000 m², omringt door een enorme grasmat, reikt uit boven de Potsdamer en Leipziger Platz in Berlijn. Dit om treinreizen onder de aandacht te brengen in combinatie met het afgelopen EK. Wat dat betreft is het bericht wat laat, maar ik vond onderstaande video van de montatie van de enorme poster en die vond ik toch wel de moeite waard.
Wil jij ook eens een reisje maken met de Deutsche Bahn, of gewoon Berlijn en haar Potsdamer Platz bezoeken? Boek dan hier op de site van NS HiSpeed je goedkope treinticket naar Berlijn.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief en onvang de laatste updates en exclusieve Berlijntips gratis in je inbox.

Je hebt je nu aangemeld voor de BerlijnBlog nieuwsbrief. Dank je wel!

Pin It on Pinterest

Share This